حیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا آلبوم از سراج دیده بودم میخواستم برم بگیرم رفتم دیدم جمع کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
حیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا آلبوم از سراج دیده بودم میخواستم برم بگیرم رفتم دیدم جمع کرده
به رسم یادگار امروز منتشر میشه > آیا ؟/
امروز زندوکیلی میادش اینجا . به نظر ارزش داره برم پیشش و باهاش همصبحت بشم ؟ (sm29)
نه
ولی من با آهنگ گلنارش خاطره ها دارم
آره. من همه آلبوما رو از اون ميگرفتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره. چرا ارزش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر كسي كه يه ذره هنر كار كرده ارزششو داره بري باهاش حرف بزني تا ببيني چي فهميده از هنر (sm50)
چی بگه آدم (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه موشکلی داره؟ (sm120)نقل قول:
سینگل قبلیش شهاب اکبری تنظیم کرده بود
" به رسم يادگار " امروز ساعت ١٦ منتشر خواهد شد