بمیر یعنی تو قسمت قبل نفهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بمیر یعنی تو قسمت قبل نفهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره امیر می گفت . . . (sm50)
الان می رم کیفیت 640 ضبط می کنم بعد مثله سینجول 1080 4K آپلود می کنم !!! (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]موقع امتحانات آلبوم گوش بدیم همه درسا رو افتادیم محسن بزار بمونه بعد ماه رمضون وگرنه من بیفتم باید شهریمو تو بدی
نقل قول:
آسوده به خواب که ما بی داریم !!! (sm2)
بمیرنقل قول:
وقتی کسی میره
بارون که میگیره
وقتی نمیخندم
دل که نمیبندم
هر خوابی میبینم
با هر کی میشینم
یاد تو میوفتم ...(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتش کیفیت 360 فوق شخمی می ذاره + تگ !
ستار میگفت بابک بیات و ایرج جنتی میخواستن ازش داریوش بسازن (sm2)
رضا روحانی هم یه قست اومد یه سری چرت گفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]محسن پایگان یادت نره تو آلبوم بعدی ایشالله با یه بهروز دیگه میترکونی ولی فرقش اینکه این بهروز استثنا هستش و با بهروز فعلای زمین تا آسمان فرق دارد
فقط بخاطر تو(sm19)