دیقه ۳:۲۰ به بعد کلیپ ، سیل از توی قاب اوهمد تو اتاق در وا شده بود (sm88)این بدرد این میخورد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیقه ۳:۲۰ به بعد کلیپ ، سیل از توی قاب اوهمد تو اتاق در وا شده بود (sm88)این بدرد این میخورد (sm50)
دختر تو کلیپ داف رفت تو اب از اب اومد بیرون یکی دیگه شده بود ارایشش پرید (sm2)
محسن پلی شد (sm50)
تو که هی دم از ازادی و ازادی اندیشی میزنی بی خود میکنی خو پست منو ویرایش میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانت آپلود بوی تو دست و بارت داری ؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب یه چندتا فیلمه حجم بالا میخوام دل کنم میترسم وسطش قطع بشه
این همون کشتیه نبود ساسی مانکن باش کلیپ داشت (sm120)
الان مثلا رول اوررت دکمه هاش باگ داشت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم بده که بیترش کن ..
میلاد از 4upld.comبزار هم سرعتش خیلی توپه هم قطع نمیشه
لینک دلشو بدی فقط همین امشب میتونم دل کنم ؟نقل قول:
نمیدونم چرا آهنگ موزن منو بیشتر درگیر کرد تا شادی .. (sm74)
شادی شعرایی که میخونه نمیدونم چرا انقد چرته .. (sm74)
لحن موزن خوبه کسی زر نزنه ..
بهار اومده .. (sm81)
تو جا نما زه شن .. (sm50)
یه جا خوبم بگید برم فیـلترشکن بخرم
دیوس اگه اهنگ شادمهر شوخی بود اهنگ امروز محسن یه ک س شعر به تمام معنابود.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بهتر صدا و سیما چاووشی تحقیر کنه (sm2)
قصد من فریب خودم نیست، دل پذیر!
قصد من
فریب خودم نیست...
(sm27)
دوستان چاوچیست ناراحت نشن یه شوخی بین من و ممر (sm155)
یعنی ریدم تو دهه ای که اینا بخوان پیشکسوت باشگاه شن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
به مادهرم بگهین (sm50)کاشکی یه روز صب شه (sm27)
شادمهر تو کلیپش از محسن اسکی رفته بود (sm14) قایق و پارو و آب اومدن از قاب و اتاق دریا شد و غرق شد و ...(sm70)
به مادرم بگین هنوز گریه هاش ، توو جانمازشن (sm50)(sm27)
شادمهر (sm25)
آقایان چرت نگن (sm98)
آهنگ شادمهر هر چی بود از چاوشی بهتر بود
ممر شادمهر از رو خونده ؟ (sm98)
چاوشی نریده ؟ ینی مزخرف ترین آهنگ چاوشی همین آهنگ نبود ؟ چرت نگو خواهشاً
نزارین عصبانی بشم (sm120)
من الکی طرفداری نمیکنم ولی این کار شادمهر بد نبود . کار دوباره تنظیم شده بود و ...
احسان (sm10)
اهنگ همون بود که انتظارش را میکشیدم
من که خوشم اومد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم ..(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش نگران این بودم مبادا باز تنظیمش الکترونیک باشه
وقتی خودش تنظیم میکنه آدم حسابی خیالش راحت میشه
خوب هر کسی یه نظری داره و باید احترام گذاشت !! حالا من میگم خوبه ، یکی دیگه میگه بد !!! اما اینکه توهین کنیم قضیه فرق میکنه !! شادمهر از رو میخونه !! اصن سن و سال تو به این حرفا میرسه !
حرف من اینه که توهین نکنین ! سر همین آهنگ معروف گفتم خوب نیست و آماج حملات و ...
ایرانی جماعت همینه ! نمیخواد به نظر بقیه احترام بزاره !
البته نظر ، نه این چیزی که ممر گفت و شب ما رو خراب کرد (sm120)
منم میگم که مادر مزخرفترین آهنگ چاوشی تا الان بود !! هیچ توهینی هم نیست
الـــــــــــی... (sm74)
خب واسه تو آرزوی بی پول نشدن میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غصه نخورم؟ من که 2نفره هستم واسه تو گفتم (sm120)
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خوابشُ دیدم (sm81) بیدار شدم فقط یاد تو افتادم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) منم چن بار خوابشو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونستم توام خوابشُ دیدی فقط تو درک میکنی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب بود... دیشبم از وقتی که اومد و تا همین الان اهنگ داره پخش میشه... خوابشم که دیدم دیگه (sm81)
نقل قول:
(sm2) با حال بودنقل قول:
از آمریکا ، کامینگ سون زدم (sm2)
چقد من به فکرم (sm2)
حتماً طرفای آفریقا هر روزشون نوروزه
آخه اینجوری حساب کنی پر هاجی فیروزه (sm54)(sm50)
به طرز عجیبی هر 2تا (sm120)نقل قول:
مثلا الان "موزیک باران | دانلود آلبوم" رفته اسپم ولی محسن و هلن توی اینباکسِ!!!
(sm2)توام ریدی ، چاوشی ام رید ، شادمهرم رید، گوگوشم ریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی همچنان تو از همه بیشتر ریدی (sm2) برو رو پیانو بزن ملودی شادمهرو خندت میگیره