تیکه ننداز دخترم(sm120)درگیر بودم بخوام بگم مثنوی هفتاد من میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تیکه ننداز دخترم(sm120)درگیر بودم بخوام بگم مثنوی هفتاد من میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که یه عمره سوخته بوش نمیاد؟(sm120)
والا خوب میریم یه ژس هم میگیرم هم فال هم تماشا (sm120)نقل قول:
الی کو؟نمرده باشه یهو؟(sm120)
توام برو بمیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم درگیری ولی اصلا دلیل موجهی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هنوز، هرکی همون اوایل سوختگی بود بوشو حس کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر که اون بدبخت بیانیه تایپ کرد هیچکس نکرد خوب نگیر ژست معمولی باش اقا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو یه غیبت طولانی مدت رد کن دیگه برام..یهو میفتم میمیرم دلت میسوزه ها(sm120)نقل قول:
من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رقصی چنین میانه ی میدانم آرزوست