- بدبختی پشت بدبختی
- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- بدبختی پشت بدبختی
- (sm50)
من تو رو تنها تو دنیا از همه می گیرم (sm50)
دو سه روز پیش به این نسخه اپدیت کرد مال من دیگه مشکل نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه حل بهتر از ویندوز عوض کردنه
ایم اپدیت جدید ویندوزم نصب کن خیلی بهتر شده ویندوز
400 - 500 مگ حجم داره مواضب باشد حجمت به .. نرهنقل قول:
(sm169)(sm169)
آقا واسه من پروداکت آپدیت نداره! با چه یوزر پسی آپدیت کردی؟ این تریال ها؟نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلخره بعد از مدتی زیاد انتخاب کردم ! خیلی ازش تعریف می کردن کیفیتش میگن عالیه (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173) چگونه از نت پول در بیاوریم
پی سی دانلود ورژن 8.0.319 رو گذاشته واسه دانلودش، بذارمش واسه دانلود ببینم چی میشه، دمت گرمنقل قول: