همین جوری پیش بریم با یه شاهکار طرف می شیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همین جوری پیش بریم با یه شاهکار طرف می شیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا الکسیس هم جوون تر بود هم دستمزدش کمتر بود هم نیمکت نشین هم بود صداش در نمیومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه با 80 تا میتونستین 2 تا مدافع شاخم بخرین جای دو احمق (sm2)
لوکاس سیلوا =کاکای ثانی (sm120)نقل قول:
من خودم لوکاسو ترجیح میدم ولی رویس رو هم نمیشه نخریم مخصوصا حالا که بارسا محرومه و تمدید نمیکنه و دورتموند هم میخواد هر جا بزاره بره جز بایرن (sm120)
رویس از جنس شیشست (sm120)نقل قول:
بهترینش همون المانه ...انگلیس بیاد نابود میشه! رئال و بارسا هم خره اگر بره (sm120)
همون بره بایرن باز بهتره (sm120)
یعنی امسال الکسیس تو ارسنال نبود الان ارسنال داشت واسه بقا میجنگید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
n ساله همه بازیکنا رُ دارن میگن کاکای ثانی اخرشم هیچی نمیشن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چه پیش آید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متئو دهن سرویس مث اون یارو تو فیلم فوتبال شائولین که سیگار می کشید وسط زمین اصن انگار نه انگار (sm2)
البته یکی باز حرف خوبی میزد میگفت استاندادر درخشش تو ارسنال یه نیمفصل بعد گفت اوزیل رُ به یاد بیار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا الکسیس نیمفصل دوم هم باید ببینیم....مثلا رمزی هم پارسال خیلی سر و صدا کرد ولی الان هیچی (sm120)
بازیکنای شیشه ای اگه یه کم تو زندگی شخصیشون یه سری چیزا رو رعایت کنن مشکلشون حل میشه (sm120)نمونش روبن (sm120)نقل قول:
والا منم با باربارا برلوسکونی بودم "قضیه پاتو " یا با این دوست دختر رویس همش مصدوم بودم (sm120)
ماتئو رُ از کجاشون دراوردن خدایی....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز لااقل این 2 تا بازی واستون کرد ولی فرمایلن رسما اومده بیمارستان (sm2)