خب پس استعداد باعثشه و تمرین زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب پس استعداد باعثشه و تمرین زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقاً ... استعداد خیلی مهمه ... یاد یه ارمنی افتادم که دوازده سالگی بهش گیتار یاد دادم با هم رفیق شدیم سال بعد من ازش گیتار الکتریک یاد گرفتم ... اینقد استعداد مهمه ... البته تمرین هم خوبه ولی درست تمرین کردن نه اینکه همینجوری یه کارو هر روز تکرار کنی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کاری نداریم که تو ایران اصلاً پرودیوسر به معنای واقعی نداریم ...
به فرض پرودیوسر هم باشه با کدوم پول ...؟! دیگه تمام شد دورانی که مثلاً رجب پور میرفت با اصغر اصغرزاده قرارداد ترکمنچای میبست اسم یارو هنری میشد ... الان دیگه از پول دولتی خبری نیست به خاطر اینکه به هدفشون که نابودی موسیقی لس آنجلسی و کلاً نابودی موسیقی رسیدن ... واسه همین چند ساله دیگه خبری از تبلیغات و معرفی خواننده های دوزاری جدید نیست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا حالا سازی رو امتحان نکردم تا ببینم استعداد دارم یا نهنقل قول:
ولی گیتار و پیانو و ویولن رو دوست دارم میترسم بخرم نتونم یاد بگیرم
چپ دستم هستم به نظرت چیکار کنم
مهمتر از استعداد علاقه داشتنه ... به نظرم اگه علاقه داری برو دنبالش وگرنه بیخیال شو ... منم علاقه نداشتم ولی خب رفتم دنبالش یهو دلمو زد ولش کردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین این سه تا بهتره از گیتار شروع کنی بعدش بری سراغ پیانو ... بیخیال ویولن شو به نظرم وقت تلف کردنه ...
اینم از عاقبت مافیای رسانه ...(sm120) مثل اینکه تاریخ مصرف این یارو هم تموم شده رسانه های حکومت دارن میکوبنش ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد خودم افتادم ...(sm120) کافی بود یکی از خبرها اشتباه دربیاد ...(sm2)
دقیقا ویولن باید یه استاد همیشه کنارت باشهنقل قول:
مثلا دختر شادمهر الان داره مینوازه
اون موقع بچه ها خیلی حساس بودن سر خبر اشتباه میکردی سریع گارد میگرفتن براتنقل قول:
خبر درست یا اشتباه گارد میگرفتن ...(sm120) کلاً معتقد بودن کسی نباید از شادمهر خبر بزاره ...(sm120) و اینکه همه با شادمهر در ازتباط بودن ...(sm2)نقل قول:
اینم از رقص کیون مارتیک در آستانه 80 سالگی ... صد بیشتر بدی شلوارشو در میاره ...(sm25)
اصلا افتخاری بود با شادمهر در ارتباط بودننقل قول:
وقتی هم شادمهر نقد میکردی می توپیدن به آدم
بعد ها فهمیدن چقدر نظرات من فرید و پیمان و یه سری از بچه ها درست بود
و شادمهر روبه افول رفته
تو کشورای خارجی سن 80 با ایران خیلی فرق دارهنقل قول:
انجمن هم که دو روز در دسترس نبود
یکی که با شادمهر در ارتباط بود سیس دیکتاتور میگرفت ...(sm2)نقل قول:
نقد ...؟(sm120) نقد اصن معنی نداشت ...(sm120)
اول نظر من درست بود ...(sm2)
حرص میزنن وگرنه به اندازه کافی پول دارن ...نقل قول:
انجمن از این روزا زیاد داشته ...نقل قول:
روح امیر نگهبان و نگهدار انجمن هست و خواهد بود ...(sm2)
و اما دوباره آنکات های هدفمند امیرقاسمی ... حمله به شادمهر هم اضافه شد ...
کل این آنکات برنامه ریزی شده ... نگاه کنین از گوگوش تعریف میکنه بعدش امیرقاسمی میگه ما بودیم گوگوش مافیا شد ... بعدش میره سراغ خواهرش شهره از خجالتش در میاد ... بعدش شهرام شب پره و ابی ...
تا یهو میرسه به شادمهر بدون هیچ مقدمه ای ... انگار عجله داره زودتر اینو بگه چون بهش دیکته شده ... اینجا شادمهر هدف نیست بازر مدیا هدفه ... تمام این هجمه به امثال معین و شادمهر و حالا ابی به خاطر اینه که لس آنجلس داره از دست میره و ترکیه داره مرکز موسیقی میشه ( همونطور که قبلاً اشاره کردم ) ...
بعد میاد اشاره میکنه به اینکه اینا با ج ا در ارتباطن ... اینجوری امیرقاسمی که از 20 سال پیش با ج ا همکاری داشته تبرئه میشه و با یه تیر دو نشون میزنه ...
باز هم میگم کار لس آنجلس تمومه و با این سیرک ها چیزی در بلند مدت تغییر نمیکنه ...