باور مکن که من دست از دامنت بدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمشیر نگسلاند پیوند مهربانان ...
نمایش نسخه قابل چاپ
باور مکن که من دست از دامنت بدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمشیر نگسلاند پیوند مهربانان ...
اکبر من و سعید تولدمون تو یه روزه (sm135)(sm120)
من که چیزی ازش نفهمیدم (sm74) ولی منظورش این بود که خانم منشی بی رحمانه زیبا بود ! مگه نه ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی تو همون مایه هانقل قول:
تبریک با تاخیر (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یادمه ..چه سعادتی (sm120)
فدات . تولد تو هم مبارک (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) چشمی به هم زدیم و دنیا گذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیال این منشی و آن منشی گذشت
دل میگه باز فردا و از نو با منشی بساز
ای دل غافل دیگه از ما گذشت
(sm81)
مرتیکه هیزنقل قول:
هیز کجا بود این یه عشق مقدس و پاک بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10) ولی دهن سرویس قبول نیس از نیمه گذشته به تولد بعدی نزدیکتریم تا قبلی (sm120)نقل قول: