(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترویو چطوره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترویو چطوره ؟
خوب اگه 50 درصد هوداری ارسنال منطق داشته باشن 50 درصد دیگه افراطین فقط کافیه همون 50 درصد به سمت تیم خودشون نظر بدن و اگه رقیب تیم های مثل سیتی و چلسی باشن باز اول میشن (sm50)طبعیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد سانچز روش منور میدیم که امار بهات صحبت میکنه و اصلا بزرگ نمایی نیست
سانچز بدون شک حداقل جر 3 نفر اول پرمیوم لیگه (sm50)
اگر 12 نفره وارد زمین بشن چطور؟؟ منظورمو که گرفتی؟؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور که میگی حتما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی روتالدو رو مطمئنم توپ طلا رو نمیگرفت میرفت
این تنها نظرسنجی نبود...! بخوایم بیارم 5 6 تایی از این هنرنمایی ها هست (sm50)نقل قول:
کلا در اعتبار نظرسنجی های اسکای همین بس که در حضور نویر و کورتوا دخیا بهترین دروازه بان جهان شناخته شد (sm2)
سانچز من خودم قبول دارم ولی با هازرد نباید مقایسه شه! هازارد بازیکن بهتریه و کیه که اینو ندونه !(sm50)
شما خودتون بدرید اتوبوس پیشوند و پسوند تیم چلسیه واسه سال هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی 10 سال دیگه (sm2) اصلا سوژه ای شده تو فوتبال
ولی خدایی لنگه نداره تو این تاکتیک بازی سیتی باز نمه های ازش دیدم (sm2)
2 ماه فیلم ندیدم ولی میگن واسه خنده خوبه (sm59)نقل قول:
Birdman فقط برای عشقم Alejandro Gonzalez (sm19) باید حتما ببینم (sm19)
این نظر سنجی ها فقط در مورد سیتی و چلسی که مخاطب کمی دارن مصداق پیدا میکنهنقل قول:
هر چقدرم بخوان عده ای منتظقی باشن باز نمییشه لامصب (sm2)
دی خیا در حال حاظر بهتره (sm138) تو این چند وقته هیچ دروزاه بانی ندیدم اینقدر به تیمش کمک کنه و تو بازی نگهش داره :|
اتفاقا من کیف میکنم میگن! مشخصه قشنگ حرص همه در اومده هیچی لت بخش تر از این نیست تیمایی که مبازن و جلو چلسی راهی از پبش نمیبرن به این حرفا متوسل میشن (sm174)نقل قول:
شادی های مورینیو بعد گل دوم پارسال چلو لیور تو انفید رُ هیچ وقت فرامشو نمیکنم! اون واسه من از بردن لیگم با ارزش تر بود(sm50)
ما اتوبوس میذاریم و میبریم بعضیا توان همین اتبوسم ندارن اخه اگه داشتن که 8 تا و 6 تا و 5 تا و 4 تا پشت سر هم حماسه خلق نمیکردن (sm2)
خوشحالم میبینم ونگر بعد از سال ها تازه فهمیده جلو سیتی باید چطوری بازی کنه تا ببره و دوباره حماسه خلق نشه (sm59)
تو که این همه ادعا داری نمیدونی 120 دقیقه بازی کردن 4 روز قبل و خستگی و نداشتن 3 تا از کلیدی ترین بازیکنات یعنی چی من دیگه حرفی ندارم (sm120)
اگر این نظرسنجیا بر عکس بود وامار چلسی بالا بود همین خود تو میگفتی پلاستیک فن وبی منطق این صوبتا جالا شد تعصب و خوب ؟؟؟(sm59)نقل قول:
دخیا به چشم میاد چون دفاع های جلوش مزرخفن! و الا امار میارم واست کورتوا خیلی ازش جلو تره....منتها چون چلسی دفاعش خوبه بدبخت به چشم نمیاد....
البته منکر پیشرفت دخیا نیستم و این فصل عالی کار کرده