شماها قدره منو نمیدونید(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
شماها قدره منو نمیدونید(sm2)
باز من دو روز مریض بودم تو رو نبردم پستو زبون درآوردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وردار یه بنر واسم درست کن عکس 4 تا خواننده رو بزار خیلی شیک سیاه و سفید ! زود تند سریع آ ماشالله (sm2)
میبینم که واس من دم دراوردی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عمری بردمت تو پستوی خودم حالا واسه من پستو پستو میکنی؟(sm2)
بنر؟همون جواب اکبر عبدی به عربه رو به تو میدم(sm2)
سرتو بکن زیر پتو سوز میاد بعدشم یکم دل به کار بده حالا درست عادی شده واسط ولی یه عهنی اوهونی چیزی ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وردار بنر بساز قول میدم دیگه دردت نیاد (sm2)
حیف چندوقتیه دیگه تو کاره بچه سوسول نیستم وگرنه بعد از مدت ها دوباره حسابتو میرسیدم.
به میلاد میگم امشب یه 4 تا شیشه نوشابه با خودش بیاره داغ کنه و بکنه تو......... تا حالت جا بیاد(sm2)
میخاستی دین بدی دنیا هم گرفتی
وقتی رادیو و باران دوست میشون(sm2)(sm120)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی گفته بود دین باید از سیاست جدا باشه
اینا دینو تو همه چی بردن (sm2)
الدنگها هر چیزی از دهنتون در میاد اینجا تایپ نکنین این بچه خوشگلها میان اینها میخونن فراری میشن شما دارین به کسب و کار من لطمه میزنین همتون جر میدم(sm39)