شما چی هستید؟
خوب؟
شما خوب نیستید
شما فقط بلدین چطوری پنهان کاری کنید،چطوری دروغ بگید
من؟
من همچین مشکلی ندارم
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما چی هستید؟
خوب؟
شما خوب نیستید
شما فقط بلدین چطوری پنهان کاری کنید،چطوری دروغ بگید
من؟
من همچین مشکلی ندارم
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عطر خریدم و یه گل رز (sm81) شماره و نامه هم کنارش نوشتم گذاشتم رو میزش و الفرار (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس از طرف نداری ببینیم اقلا ارزش داشته این کارات یا نه
دختر دبیرستانیه رو تعریف کن اشترم دست به دستمال نشسته(sm2)
30 تومن بن اسیاتک بهت میدم فقط این عنوان لامصبو عوض کن بابا ابزار نمیخوام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نـــــه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از کادو یه بار بدددددد جوری آوار داد حتی جاشو توی مغازه عوض کرد رفت روی یه صندلی دیگه نشست که منم برم کنارش ولی من .... (sm81)
میخوای الان تو اینستام 60 تا عکس دختر بذارم حساب کار دستت بیاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میترسم قطع نخاع بشی ازبس......(sm2)(sm2)
تو میگی گفته گمشو بیرون(همون بفرما) بعد الان میگی رفته جاشو عوض کرده برم بشینم کنارشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای التم تو این داستان تعریف کردنت افغانی از تو بهتر تعریف میکنه.مثه ادم از اول بوگو(sm2)
تموم؟نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
غسل یادت نره(sm2)
باو بار اول که بهش گفتم گفت بفرمایید بیرون ! بعد که واسش کادو خرید بعد دو سه روز از جلو مغازش رد شدم این اتفاق افتاد ! اگه میدی یه جور خاصی داشت نگاهم میکرد خیلی خاص .خیلی خاص (sm81)نقل قول: