طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسمون غرقَ به خونه دل من
آسمون دشت جنونه دل من
تکو تنها توی دنیای بزرگ
آسمون بی هم زبونه دل من
(sm50)
شوق پرواز سروپای مرا میکشدددد
تنظیم کننده ی گمنام ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم دیوث کارو خراب کرد میخواستم یه بنر برای انجمن براش بزنم اسمی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیزنم دیگه(sm2)
باو من شوخی کردم اوج نگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm120)نقل قول:
بیا یه بنر از دوستانمون تو کمپانی خوب و عنقلابی برزرس بزن واسه خودمون تو اوقات فراغت نگاش کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه واسه امضا بشه زد یه حرکتی میزنمنقل قول:
اوکی رو از اخوی اشترم بگیر(sm2)
صورتشون که معلومه باشه بقیه جاهارو هم یا سیاه کن یا شطرنجینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میزنی امضات؟نقل قول: