یه بار دوستی مهر اومده بود اراک مربیمون به همه بازی داد جز من (sm70)
حس میکنم روند زندگیمو مربی جاکشمون با لج بازی تغیر داد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بار دوستی مهر اومده بود اراک مربیمون به همه بازی داد جز من (sm70)
حس میکنم روند زندگیمو مربی جاکشمون با لج بازی تغیر داد (sm120)
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سعید عقیده داره توپ رد شه ولی بازیکن رد نشه دیگه خود دانی (sm2)
من ۱ ساله بازی نکردم اخرین تیمی که بودم زانو هام ساییدگی پیدا کرد (sm172)
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خودتو برتر ازما دونستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمتر فخر بفروش(sm2)
احمد دیوث زنگ زده بود به من سه دیقه حرفیدیم نذاشت من یه کلمه بگم ، تا میومدم حرف بزنم میگفت جوووون صدارو (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بار حق دارم (sm2)نقل قول:
دکتر گفت کفشاتو بیاویز زانوت به ما رفته گفتم زر نزن (sm172)