ولی در کل تیم نیستن فقط یه مشت ستاره ان که تو قالب تیم خوب کار نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی در کل تیم نیستن فقط یه مشت ستاره ان که تو قالب تیم خوب کار نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چرا دروگبا رو فیکس نمیزاره
Francisco Román Alarcón Suárez, commonly known as Isco, is a Spanish professional footballer who plays for Real Madrid mainly as an attacking midfielder. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: April 21, 1992 (age 22), [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: Spanish [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: 5' 9" (1.76 m) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: 163 lbs (74 kg) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: 2009 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (#23 / Midfielder)
(sm50)
بزرگترین ایراد ما همینه که نه واسه یه بازیکن صبر میکنیم و نه ستاره هامونو میتونیم نگه داریمنقل قول:
البته بخش اعظمش به دلیل بزرگیمونه ولی در مورد کاکا میتونستیم بهتر ازش بازی بگیریم (sm98)بیچاره هیچوفت تو تیم اعتماد به نفس نداشت (sm98)
پارسال این روزا (sm25) اسکیس
10 امتیاز(sm106)
10 امتیاز(sm120)
از رو من زدی ؟(sm106)نقل قول:
10 امتیاز (sm120)
به نظر من باید بین آسیا و آفریقا یا آسیا و آمریکای مرکزی باید با هم مقدماتی جام جهانی برگزار شه که تیمای درپیت نیان(sm120)
نه صبح زده بودم 3-1 ساعت 8:25 بیدارشدم زدم 2-1(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی تموم شد برا بازی بعد رو فرستادم قبل این که بیایید اینجا بفرستید جواب میده (sm2)
من درست فرستاده بودم شتر ( ممد ) گولم زد برعكسش كردم (sm74)(sm2)
كام ان سوارز (sm100)
امشب ميتركونه (sm111)
حذف شدن رفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
من عاشق سوارزم (sm10)نقل قول:
شوما با اين تاپيك جيكار داري (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگلیس قرمز بپوشه می بره (sm120)
هاجسونوخريت نكنه ميبره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي ميكنه (sm120)
اروگوئه (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فينال اروگوىه برزيل كه برزيل ميبره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه که اردشیر قلعه مافیاست(sm2)
(sm2)(sm2)
(sm74)(sm1)
سرور هرچي ابيه سلطان علي داييه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیشکی (sm2)نقل قول:
خرد جمعی و اشتران گفت بزن 2-1 ساحل (sm70)
خرد جمعی برا هر کی نتیجه نداشت برا تو داشت چرا خرد جمعی تشکیل ندادی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گوشی پدرم زدم 2 1 کلمبیانقل قول:
با گوشی خودم 2 1 ساحل
پدرم 10 من 2 (sm74)(sm2)
وراجي هاي ذهن امين م(sm2)نقل قول:
فینال برزیل-اروگوئه که اروگوئه تحقیر میشه(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 امتیاز دگ
122 امتیاز (sm79)
مثل مكزيك؟؟ (sm120)نقل قول:
دلیل بیار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخدا تو صفحه قبل گفتم الان احمد میاد میگه با گوشی بابام زدم 2-1 کلمبیا با گوشی مامانم مساوی با گوشی خودم 2-1 ساحل عاج (sm2)نقل قول:
فک کنم بابات لکسوس رو ببره (sm2)
نظري جمشيديان(sm2)نقل قول:
یاد سریال های آبکی ایرانی افتادمنقل قول:
آه پدرم (sm2)