چی گفته مگه ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چی گفته مگه ؟؟؟
من نفهمیدم شعاره چیه چی میگه اشترم؟
دیوث اون پاتوق دی ال رو استفاده کن خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اکانتا ماله من نیست که دیوث(sm2)
اون کوکی لیچره خیلی عالیه استفاد کن
آرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییی(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)( sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه گیس مظلومی توی هواس امروز (sm2)(sm30)
مردک میگم شعاری که میگه چیه میگی خیلی دیوثی؟(sm139)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف سیبیلاشو زد خیلی سوژه بود سیبیلاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه گیسشم تو حلق اشترم کیسه کش(sm2)
وردار این آواتار شخمیتو عوض کن وگرنه هرچی پروتیین دارم می پاچم روش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اشترم دیوث عوض کرده باید برم پا سیستم اواتار قبلیه رو بذارم(sm2)(sm2)نقل قول:
تو به بربری میگفتی بیسکوییت (sm2)