اولا منظورت کوروشه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما توابع های ایرانو نفروش(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اولا منظورت کوروشه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما توابع های ایرانو نفروش(sm59)
ارسالای من چی شد؟ (sm50)نقل قول:
تا همینجاشم لطف کردین مرسی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرالمومنین وقت من رو به حصر فرستاد و نداشت کارهامو عملی کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم گروهی عکس من وسطه ها (sm2)نقل قول:
استایلا هم همون استایلای البوم خاص هست (sm120)
وقتی تمام جهان در راه است و ول ست و رهاست ...
دهنت سرویس (sm50)(sm50)
گري لينه كر (sm127)نقل قول:
میگن خودت خاستی بری تو حصر (sm50)نقل قول:
دیدیم کیسه از ترسش زود تر حدف شد یه وخت باش ۹ نفره بازی نکنیم ،دیگه انگیزه نداشتیم ، زمین واسه یحیی امپراطور خالی کردیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت افتضاح
نقلا جا يه جا شد |:|:
فردا ديكه از دست اين شركت راحت ميشيم