**** به پررویی تو ندیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرختم که بالاست دیگه فکر نکنم ازت استفاده کنیم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
**** به پررویی تو ندیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرختم که بالاست دیگه فکر نکنم ازت استفاده کنیم(sm2)
باور کن دستم بهت میرسید اول دست پاتو میبستم بعد چندتا سیلی مشتی به اون رونها میزدم که از شدت درد جیغ بزنی بعد چنان درت فرو میکردم که ندونی گریه کنی یا فریاد بزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو چونی از وقت خوابت گذشته(sm2)
اشترم ببین من دهن به دهن این ج*نده نمیذارم ولی این ول کن نیست اینو یه چندروز بن کن فضای عارفانه داره خراب میشه(sm2)
مرتیکه ادم فروش(sm39) اشترم هم میدونه تو چه موجود کثیفی هستی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لا اله الا الله
برو نذار دهنم باز بشه ماه محرمیه(sm2)
پاتریک جین ( سریال منتالیست ) : منشی ها به خاطر جذابیتشون استخدام میشن (sm50)
سخن از زبان ما می گویی پاتریک عزیز (sm2)
ترو خدا این دیوث ببین هر روز 17ساعت فیلم چورن میبینه همش هم تو دهنش کلمه ک*یر میچروخه الان واسه ما شده ادم مومن(sm2)
خطر الدنگ من یه فیلم ازت خواسته بودم 98% دانلود شده گیر اون 2درصدم برسون لینکشو دیگه
اون که اون حرف رو میزنه هفته ای 3-4 تا ترتیب میده مردکه تو کف(sm2)
اسمشو باز بده قرمساق ولی خداوکیلی برات اونموقع خیلی گشتم اصلا نبودنقل قول: