[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید جان داشتم تایپ میکردم که شما خبر رو زودتر زدی
یادمه تقریبا یک ماه پیش بود که این خبر دستم رسید و رفتم تو پیج سیاوش کامنت گذاشتم . آی سر وصدا شد و ...
یکیشون الان اومده میگه تو این خبرها رو از کجا میاری
منم گفتم از تایپیک کامینگ سون موزیک باران
اولین خبری که تو تایپیک کامینگ سون موزیک باران زدم همین خبر بود که یک ماه پیش به دستم رسیده بود
(sm2)دمت گرم كارت درسته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمقم مگه نه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا . كار خوبي كردينقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبعت رو لو نده (sm2)
عکس منبع آب ندارم والا میزاشتم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از رفیقام میگه تو خیلی ساده ای . راست میگه ؟
واسه چي ؟ از چه نظر ؟ (sm29)نقل قول:
بیخیالنقل قول:
بالاخره کوجی 10 دقیقه پیش اعتراف کرد ، کارگردان ویدئو جدید استاده
صبح رفتم بهش پیغام دادم : مردک مگه تو کارگردان موزیک ویدئو جدید استاد نیستی ؟! چرا کاور استاد رو نمیزنی تو پیجت ؟!!
پخش موزیک ویدئوی جدید استاد >> پنج شنبه 8 خرداد ساعت 10 شب