ایده جالبی بود داداش خیلی ایده خوبی من به البوم ها علاقه ای ندارم انشالله سری های بعدی
نمایش نسخه قابل چاپ
ایده جالبی بود داداش خیلی ایده خوبی من به البوم ها علاقه ای ندارم انشالله سری های بعدی
دوستانی که در خرید مجموعه لوریس چکناوریان همکاری کرده اند منتظر آلبوم زیر باشن براشون آپلود می کنم لینک شو می فرستم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مجموعه نسخه با کیفیت کنسرت سال 1384 با شهرام ناظری هم داخلش هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دوست عزیز اما من اون آلبوم رو که یه دی وی دیه تصویری + یه سی دی صوتی هست دارم .
برای اطلاعات بیشتر در مورد مجموعه آثار لوریس چکناوریان و همچنین لیست آلبوم ها به لینک زیر مراجعه فرمایید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سی دی من هم از سایت های متلف دانلود کردم هم از فروشگاهی گرفتم همه با کیفیت 128 شما سی دی اورجینال با فرمت Audio CD?? یا mp3?نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست گرامی اون نسخه ای رو که دارم نسخه اورجینال که توسط موسسه آوای بارید نشر شده می باشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اون موقع که تازه نشر شده بود (یه سی دی صوتی + یه دی وی دی تصویری ) تو یه پک اورجینال گرفتم 20000 هزار تومان
اینم کاور اثر :
منتظر تاپیکای مفید شما هستیم برادر (sm132)نقل قول:
شما تو آرشیوت :
صدای سخن عشق شهرام ناظری تک سی دی داری یا دو سی دی؟
نسخه با کیفیتی از البوم باد صبا می اید ؟
اجرای تصویری از شهرام ناظری و علیرضا فیض بشی پور؟ من فقط یه تیکه کوتاه از کنسرت Paris 2007 دارم که حالت دمو داره خیلی دنبال نسخه کاملشم
پیشنهاد من برای سری بعدی خرید آلبوم های حسین علیزاده س اگه تصمیم به خرید داشتین من هستم
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه محمد جان. منتظریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]