اشاره كردم به اين نكته توو فيس (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اشاره كردم به اين نكته توو فيس (sm2)
اینو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان زر زرو لطفا ببندید !
یا گوش ندید یا زر نزنید خسته شدم بس که حرفی نزدم ، این آلبوم شاید آلبوم شاخی در نیومده باشه اما ضعیف هم نیست
اون چُس نفسی هم که میاد میگه واقعا مزخرف بود و بد و بیراه میگه هم مشخصه که اصلا گوش نکرده
در مورد ترانه هم نبینم کسی چرت و پرت بگه !
سطح ترانه ها از متوسط بود تا خوب و یکی دو تا هم خیلی خوب بود
کار قشنگی که اصلا هیچ کسی بهش اشاره نکرد این بود که رضا صادقی تو این آلبوم ریسک قابل تقدیری کرد و سعی کرد به سبک های جدیدی وارد بشه ، حالا اگه اون کار به بار ننشسته دلیل نمیشه که تخریب کنیم ، فیلسوف ها و مفاخر و حتی موزیسین های بزرگ هم شکست هایی داشتن اما در آخر همه کارهای خوبشون رو به یاد دارن ، دوستانی که خیلی ادعای بزرگی میکنن و خودشون و موسیقی شناس میدونن به این هم براتون اشاره میکنم که شاخص ترین کار بتهوون 20 سال طول کشید تا اون چیزی که میخواست از آب در بیاد
مهم اینه که حداقل رضا صادقی خودش رو از ملودی های تکراری کشید بیرون حالا به هر کیفیتی که شده
(sm127)(sm127)
والا من البومو هنوز نشنیدن نظری هم نمیتونم داشته باشم طبیعتا حالا شاید شب دانلود کنم و بشنومنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این واکنش دوستان بی دلیلم نیست ! احمد من فکر میکنم دلیل این که این همه هجمه پستش درست شده رفتار های غیر حرفه ای خودش باشه...
این چند وقته با مصاحبه ها و کلیپ ها و حرفایی که زده و اسم البومو این نمایشا باید انتظار چنین بازخوردیم داشته باشی!
یکی حرفی نمیزنه البومش میاد معمولیم باشه میگن طرف ادعای نداشته کارش بد نبود و....
اما یکی هی میگه کارم فلان و بهمانه و من خاص کار کردم متفاوت و بیاد بشنوید و حرفی نزنید و...خب ادم نا خوداگاه نسبت به همچین کسی موضع میگیره دیگه
حتی خیلیا منتظر بودن فقط منتظر شه تا ازش ایراد بگیرن و بکوبن
منی که هنوز نشنیدن هم میتونم بگم حدس میزنم البوم خیلی متوسطی باشه و از قبلم میدونستم این جو دادنا خیلی مسخرست.
قضاوت کردن تو پوست و گوشت و خون ماست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با حسین مشرفی مدیر سایت رضا در تماسم ، دلیل این حرکت رضا صادقی هم این بود که بخاطر تجربه تازه ای که تو این آلبوم داشت میخواست فقط شنیده بشه و طبق معمول هم دوستان نقدهای مقرضانه رو حواله کردن ، تو هم تا گوش نکردی اظهار نظر نکن ، خود من صبح گفتم کارهای قابل دفاع این آلبوم کمتر از انگشت های یک دست هست اما این که بخوایم بکوبونیم یک نفر رو بی انصافیه !
همین دو ساعت پیش که وقت کردم آلبوم رو برای سومین بار با دقت بیشتر گوش کنم متوجه شدم که این آلبوم قابل احترام هست ، حداقل ملودی دزدی توش موج نمیزنه مخصوصا تکرار ملودی های قدیمی که تو کارهای رضا صادقی آزار دهنده شده بود دیده نمیشه !
این خودش یه قدم رو به جلو هستش ! هر کسی میتونه هر گونه تبلیغی بکنه آیا وقتی رضا صادقی گفت فقط گوش کن نقدهای مغرضانه کمتر شد ؟! دوستان آلبوم رو دانلود نکرده و گوش نداده به باد تمسخر گرفتنش
به نظرم رضا صادقی تو این سالا اسیر اشتباهای خودش شده همه خواننده ها اشتباه میکنن ولی متاسفانه رضا درصد اشتباهاش خیلی بالاس
تو همین آلبوم تعداد ترک ها و راک کار کردن اونم با شجاعت شفاعی که تو تنظیم پاپ هم حرفی واسه گفتن نداشته حالا یهو راک تنظیم زده از بزرگترین اشتباهاش بودن چند تا وجه مثبت هم داشت یکیش کار کردن با جوونا بود هر چند میتونست کیفیت رو ببره بالاتر ولی همین که میدون داده به اونا بازم خوبه ویکی دیگه هم تجربه کردن فضاهای جدید مثل جز و کانتری بود که برخلاف راک ها جواب داد چون با اهلش کار کرد (پویا نیکپور و میثم مروستی)
کانتری کار «فاضل پیش » بود ، راک ها هم اگه تنظیم کننده درستی داشتن به بار مینشستن ، ملودیشون خوب بود اما تنظیم فاجعه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد اشتباهات رضا صادقی هم هیچ شبهه ای توش نیست ، ملودی های تکراری دو تا آلبوم قبلی گویای این مسئله بود اما این آلبوم حداقل عقبگرد نبود
(sm54) دمش گرم تنظیمش خیلی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا از این به بعد هم راک کار نکنه بهتره اگه کسی بخواد بره طرف راک خیلی باید جدی واصولی پیش بره نمیدونم چرا احساس کردم راکها رو فقط به خاطر اینکه بگه تفاوت ایجاد کردم خونده
میخواست تفاوت ایجاد کنه اما موفق نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک اخر خوب بود(sm50)
لطفاً کیفیت flacش رو بزارید
(sm25)نقل قول:
من وقتی نظرات بچه های اینجا رو خوندم داشتم شاخ در میاوردم،
این برخوردها و نظرات اصلا شایسته این آلبوم نیست...
مطمئنم خیلی ها اصلا آلبومو گوش نکرده نظر دادن.
اگه بهترین آلبوم سال نباشه، بدون شک یکی از بهترین هاست.
(البته از نظر خود من بهترین آلبوم سال هست،ولی خب سلیقه ها متفاوته)
یکم انصاف داشته باشید. 80 درصد تراک های این آلبوم واقعا شنیدنی هستن و ناب. میشه لحظه های زیبایی باهاشون داشت. اون 20 درصد دیگه هم بد نیستن و متوسط هستن.
حیف این آلبوم به این نازنینی نیست؟؟؟ :)
فقط نظرات رو خوندم و تعجب کردم!!!
نمیدونم البوم چند ساعته اومده که اینطور نظر قاطع دادن بعضی دوستان؟
من یه دور گوش دادم و نظر نمیدم فعلا
اینجا نظر ندادن، همش دوستان باهم چت میکردن، فحش میدادن و این آلبومو با کل عواملش به باد تمسخر گرفته بودن، این شد فرهنگ ما!!!!
تراک 6 که برا بعضی از دوستان سوژه خوبی برا تمسخر شده بود... به هیچوجه بندری نبوده و به لهجه محلی توابع استان فارس (مثلا شهرستان گراش) خوانده شده
(sm10)
درود بر همه
ی سوال داشتم
اسم این آلبوم (فقط گوش كن) هستش ولی من هر چی تو اسم آهنگهای آلبوم نگاه میکنم ترکی به نام (فقط گوش كن) پیدا نمیکنم(sm77)
لطفا راهنمایی فرمایید..با تشکر(sm93)
این آلبوم که در ابتدا قرار بود با نام «هیچ» وارد بازار موسیقی کشور شود پس از جلسات همفکری صادقی با اطرافیان و دوستدانش به «فقط گوش کن...» تغییر نام داد که البته نه قطعهای با این نام در آلبوم وجود دارد و نه این جمله در متن ترانههای آلبوم استفاده شده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادقی این نام را انتخاب کرده تا کسانی که آلبومش را تهیه میکنند به دور از هرگونه نگاه انتقادی یا تحسین کننده، فقط آلبومش را تا انتها گوش کنند و بعد درباره آن قضاوت کنند و معتقد است: «بعضیها یادشان رفته که موسیقی برای گوش دادن است نه اینکه در حین پخش شدن آن حرف بزنند و سعی در نقد آن داشته باشند.»
تراک 15 عالیه
2 و 5 هم خیلی خوبن
بقیه چیز جذابی واسم نداشتن. همون ملودی های تکراری و لحن خسته کننده ، تنظیمای بدون ایده
اگه نصف تراک ها نبودن میشه گفت آلبوم خوبی بود، ولی کفه ی ترازو خیلی به سمت خنثی میره
با این حال باز همین که 3 تا کار قابل گوش دادن که یکیش هم لذت بخشه جای شکر داره (sm50) اگه تو چدتا تراک ریسک می کنی دیگه دلیل نمیشه 5 تا آهنگ خنثی به آلبوم اضافه کنی که اگه اونا نگرفت بکاپ داشته باشی واسش. بیشتر گند میزنی تو آلبوم. مشکل از اینه که به کارشون ایمان ندارن (sm50)کار اگه کیفیت استاندارد داشته باشه مخاطب خودشو پیدا می کنه
آلبوم فریدون بدون قهوه خونه ها چیز خاصی واسم نداشت، همونه ئکه الان تو لیست پخشم هست. اینم همینطور
(sm54) 15نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدام (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل آلبوم خوبی نیست ولی انصافا از امثال خواجه و جهانبخش بهتر بود (sm120)
احسان کارایی که ممر گفت + 15 بیشتر گوش کن خوبه والا
نظرم اینه که در بین بدهای امسال ، این آلبوم بدترین بود از هر لحاظنقل قول:
اصن امسال آلبوم متوسط هم نداشتیم
همه ضعیف
ای بابا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا ما که محسن عالی بود (sm120) فریدون هم خوب بود
ای مامان (sm120)نقل قول:
محسن فقط دو تا ترکش خوب بود
فریدون همون یه ترک اول که همیشه خوب بود رو هم نداشت
فخرفروش(sm77)
عزیزمی با این حرفای منطقی ت(sm127)نقل قول:
داش احمد اسم البوم خیلی حرفا توشه خودشونم میدونن ولی میزنن ب اون راه
فقط گوش کن ، خوشت نمیاد از رضا؟ گوش نده چرا توهین میکنی ...
توی این دو روز میومدم میخوندمو میرفتم حرفاشونو گفتم بذار کامل حرف بزنن ببینم خالی میشن یا نه(sm120)
البومی ک صبح اومده یه ساعت نشده انتقاد ک چه عرض کنم با تموم وجود میکوبن با فحش با توهین .
وارد بحث فنی آلبوم نمیشم چون سر آلبوم قبلی رضا هم کاملا برنامه ریزی شده همین حرکات انجام دادن متاسفانه ام خالی نمیشن ...
دوتا سوالمو اونایی که روشن فکرن ادعای موسیقی میکنن نقد میکنن مثلا جواب بدن به من
آلبومی که هیچیشو خبر نداشتید حتی عوامل البومم دقیق نمیدونستید کارو گوش نکردید دو هفته قبل چجوری میاین هنوز نیومده میکوبید آلبومو؟ پستاش هنوز هست
سوال آخرمم اونی که دم از موسیقی میزنه دم از علم موسیقی میزنه میره البوم میخره میاد نقدشم میکنه نه اینکه هم فیس هم اینجا البومو بکوبید نشستید پشته سیستم تا لینک برسه دان کنید فحش بدید تازه بماند که هنوز گوش نداده کوبیدید آلبومو..
فعلا 5 تا رو گوش داد..
حیف عالیه.. خوشمان امد
(sm2)همون آخری .. N تا تراک داره لامصبنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفاً دیگه آلبوم mp3 نزارید. فقط flac
(sm2)اینو کجای دلمون بذاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط POONEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجولی دیگر (sm2) فلک کجای عامو جان مگه استودیو هالیوود مستر شده (sm2) به زور اینا 320 هستن
تقاضای بن شدن رو دارم به خاطر بی احترامی به کاربر جدیدنقل قول:
گزارش شد
(sm2)من جای تو بودم دیگه لوگین نمی کردمنقل قول:
فخر فروش رو خودم به امیر گفتم بزنه (sm70)نقل قول:
باید بن بشی تا به کاربر جدید احترام بزاری
هو عن (sm3)نقل قول:
فاک آف مای هِرت (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی ما دییِر لاوو(sm3)نقل قول:
3000 تومن(sm27)زیاده؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط POONEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]