(sm208)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm208)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گه برو عامو من تورو می شناسم(sm120) تلاش بیشتری لازم است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند آقا (sm54)
من الان موندم که یعنی چی بعد میحندی (sm2)
خو چی بگم من که نمی شناسمش ...خودت باید متوجه شی چی می گه(sm120) البته بشناسی ام متوجه نمی شی چی می گن موجودات عجیبی ان (sm120)نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم این شعر فقط میتونه جواب مثبت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس برو جلو فوقش کاشف به عمل میاد که گفته بیلاخنقل قول:
حالا جدا معنی این شعر چی میشه ؟نقل قول:
من معنی نمی کنم ولی همین که یعنی دهنت سرویس منو ببین ..عاشقتم نمودی منونقل قول:
اصن این کارو انگار شخصیت این پریناز ایزدیار (زن شهاب حسینی) گفته
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دانلود کن X265 هم داره خیلی هم کار باهاش راحته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]