من پولشو کامل میگیرماا (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من پولشو کامل میگیرماا (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خوبم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی خوابیده (sm54)؟
شما اهنگاتو ریلیز کن خیل هوادارات منتظرن اتفاقا نصفشونم دخترن..مشکلی دارن باهاشون؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیز من یه پادکست از رادیو جوان میخوام میتونین لینک بدین؟به ***** شکن دسترسی ندارم (sm174)
نه مشکلم حل شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام زود بخوابما مث ادم ، ولی همون مشکلی که گفتم نمیذاره (sm120)
روی پیشانیم داغ مضحکی است
داغ شور و اشتیاق مضحکی است
فصلتان بد نیست اما خوب من!
باغ بی پاییز، باغ مضحکی است
پیش کش مال خدایان خودت
آسمانت چلچراغ مضحکی است
حسن لیلی اشتباه قیس بود
ورنه آهو هم الاغ مضحکی است
درس اول: عاشق و معشوق و عشق
چه جناس و اشتقاق مضحکی است
کفتر دنیای رویای شما
در نگاه من کلاغ مضحکی است
پیش می آید تحمل کن بشر!
زندگی هم اتفاق مضحکی است
اخی استراحت بده بهش خوب (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث انگار هر رو کنسرت میذاره حنجره م خستس (sm3)
اگه تو هم از دسته تنبلایی ک هیچی مجبوری با خاطراتت کنار بیای اگه نه ورزش کنی خسته شی و از این کارا که همه میگن بکن شاید تاثیر بذاره (sm51)نقل قول:
مشکلی داری با دخترا؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم برات (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]