ولی واقعا اینجا وضعیته جالبی داریم.
یکی 2-3 تا اکانت یدکی دارم من(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی واقعا اینجا وضعیته جالبی داریم.
یکی 2-3 تا اکانت یدکی دارم من(sm2)
اشترم دست زدی به قالب؟
ریده شد توش(sm2)
نه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی خسته و داغون دارم میرم پی بدبختی (sm2)هوام سرده کلاه گذاشتم سَرم (sm2)
قبول دارم ! شخصیت جوکر تکرار نشدنیه (sm50) ولی تام هاردی هم عالی بود ولی مث جوکر نبود شخصیت آروم و خونسردی بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قبول دارم جوکر بهتر بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم این رنگه رضا رو عوض کن عنوانش هم بذار کاسب باران.رنگ صورتی بهش میاد(sm2)
الی این دیوثو یه 2 روز بنش کن جیگرم خنک بشه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
دوستان عزیز بارانی میخوام یه رای گیری کنم !
هر کی حاضره این خطر دیوث ! این ام الفساد ! این مایع ننگ جامعه برای همیشه بن بشه ! لایک کنید لدفن (sm2)(sm2)
(sm118)(sm118)
دیوث تو چه دشمنی با من داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]