نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojta
این خطا برا شما هم میاد؟؟؟؟
دهن منو که سرو.یس کرده
[LIST
اره دقیقا
من گاهی تشکر که میزنم این پیغام رو میده برای همین گاهی وقتا پشیمون میشم از زدن دکمه ی تشکر(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojta
این خطا برا شما هم میاد؟؟؟؟
دهن منو که سرو.یس کرده
[LIST
اره دقیقا
من گاهی تشکر که میزنم این پیغام رو میده برای همین گاهی وقتا پشیمون میشم از زدن دکمه ی تشکر(sm74)
بلی متاسفانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر میخواستم ببینم اگه کسی پاسخ نداده قهوه ایش کنم مجتبی رو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید پروفتو چک کن لطفا
شیخمان به رنگ برنزه گرویده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم تو تشکر زدن میاد ولی از زدنش امتنا نمیکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن : عجب حرفی زدم
دهنت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
منو ؟؟؟نقل قول:
دلت میاد(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)