من حوصله بن شدن ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من حوصله بن شدن ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهان بهرام خان چه کرده(sm118)
(sm120)به تو اعتراض ندارم که.به اون دیوس که نیم متر ریش داره.یکم فش کشش کنم؟بازم نمیشه؟
عزیزه من اینجا بچه ها همه خودشون هفت خطننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط ساده و بی شیله پیله حرفمو میزنم زیرابی نمیرم
الان اون لینکی که من فقط برای این 2 تا گذاشتم 20 نفر دانلود کردن(sm2)(sm2)
معتمدی چه کرده (sm181)(sm81)نقل قول:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میده(sm2)
اون سبکا گوش نمیدم بعد طرف مصاحبه کرده گفته من راضی نیستم تو هم گوش نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینکه پول نگرفته راضی نیست (sm120)نقل قول:
اونکه اره اتود متود چرته.نقل قول:
اوه اوه سولو علیشمس چرا اینطوریه