[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیشب اینجا سر زدم هنگ کردم، رفتارها خیلی عوض شده حتی اگه به شوخی هم باشه آدم حیرت زده میشه(sm77)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیشب اینجا سر زدم هنگ کردم، رفتارها خیلی عوض شده حتی اگه به شوخی هم باشه آدم حیرت زده میشه(sm77)(sm70)
یه تاپیک بزن : مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 24 ساعت اینجام مشکلاتتو حل میکنم
(sm2)
باز چه غلطی کرده این خطر دیوث(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون کاری نکرده من خرابکاری کردم این سایت برات باز میشه ایانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چینی یا ژاپنیه؟
(sm120)بذار برات کامل توضیح بدم جریان چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعضی وقتا نتم قط میشد در حد چن ثانیه بعد خودش درس میشد البته قط که چه عرض کنم یجورایی هنگ میکرد تو وضعیت چراغا تغییری ایجاد نمیشد من شک داشتم از شرکت باشه بعد سرچی ملتفت شدم چیزی بنام فریم ور هس باس اپدیت بشه برای من 2013 بود سرچ زدم 2014 پیدا کردم دو تا نکته هم زیرش نوشته بود خوندم دیدم مشکلی نیس نصب کردم خوب که نصب کردم باز دوباره تو سایته دیدم نوشته فقط برای هند !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد نوشته اگر نصب کردی هم از گارانتی خارج میشه هم ممکنه دیگه تو تنظیمات مودم نتونی بری که اینجورم شد گفته برو لینک زیر کشورو انتخاب کن خب مال منم چینه دیگه شد همونی که بت دادم حالا نمیدونم چه غلتی بکنم زبانشم چینیه (sm54)
یعنی با ریست فکتوری هم نمیشه الی؟!!
نمیدونم چیزیم نتونستم پیدا کنم فرو کنم توش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریم ور قدیمی رو از سایت دی لینک ایرانی گرفتم گفته بخوای برگردی تنظیمات قبلی باس دوباره اونو اد کنی
با نرم افزار تونستم چینیو باز کنم تو قسمت سرچ زدم مودم منو نداره لامصب