خب با یه خودکار هم میشه فرو کرد توش معمولا، حالا امتحان کن(sm70)
عجب داستانی!!!
کلا من قطع و وصلیم که زیاد میشه با کانفیگ دوباره ردیف میشه البته هر مشکلی صد جور دلیل داره
نمایش نسخه قابل چاپ
خب با یه خودکار هم میشه فرو کرد توش معمولا، حالا امتحان کن(sm70)
عجب داستانی!!!
کلا من قطع و وصلیم که زیاد میشه با کانفیگ دوباره ردیف میشه البته هر مشکلی صد جور دلیل داره
با خودکار نمیرسه بش
اینم بگم نتم مشکلی نداره میترسم در اینده بش اسیب بزنه الانم چراغاش دیگه چشمک نمیزنه همینجوری مث چش شترمرغ واز مونده (sm70)
اخه مجبور بودی چند ثانیه که چیزی نبود حالا بیا این گند درست کن اونم با این زبان عجیب غریب چینیها کی میخواد بفهمه چی نوشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا سر زدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود سایت چینی هم معرفی کرده
آره می دونم سرعتت تازگیا دلبری شده واسه خودش (sm70)
اره همون فریم ور قدیمی 2013 رو داشت گرفتم اما فعلن نمیتونم ریست کنم بعدا یه چی گیر بیارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگه دستی ریستش کن بعدا دوباره کافیگش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سایت مذخرفی داره فقط به زبان چینیه زبان دیگه نداره(sm3)
می درم کیون ممر را در جوی ابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)رسمن قاط زده ریستم نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]