زدم رو عکس مهدی یراحی رفت تو اون دوران(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
زدم رو عکس مهدی یراحی رفت تو اون دوران(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک خ.ایه خور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حال ندارم ارسالی صفحه قبلو ببینم این 6 ماهو رفته ورق زده خونده ! میگم چند وقته پیداش نیست نگو گرفتار ارسالای قدیمی بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تو که میگی کسی فحشبده بن میکنم بیا این مردک رو بن کن من هی هیچی بهش نمیگم ولی این همش به من اهانت میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین الانم چیزی جوابشو نمیدم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا از بس فوضوله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده(sm2)نقل قول:
(sm30)
من برای محسن تا سالها قبل هم میرم(sm2)نقل قول:
من واقعا این حقارت رو تحمل میکنم و جوابشو نمیدم
ولی اگه اشترم نیاد یه حرکتی انجام بده هم چونه تو میذارم هم برای اشترم هم دارم(sm2)