فردا نظرت رُ بگو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا نظرت رُ بگو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد این چیه پس تخیلی نیست واقعی هم که نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش هم تو ژانر زده علمی تخیلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش امیدوارم خوشتون بیاد(sm59)نقل قول:
من نمیخوام واسه بزرک کردن یکی مثل پپ مورینیو رو تحقیر کنم ولی خود استاد صدر هم میگفت اون سال مورینیو به تیم بزرگی نخورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معمولا نظر خاصی و چند خطی ندارم . نهایتش میگم بد , متوسط یا خوب . (sm120)نقل قول:
ایشون هم میگه هر فیلمی که توش طرف ماسک بزنه تخیلیه (sm120)نقل قول:
واقعا؟؟ یکبار ژانر نگاه نکردم دانلود کردما(sm120) اولش شوکه بودم چرا اینجوریه شاید داره خواب میبینه(sm120)نقل قول:
اوکی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلدم دیگه جاشو(sm120)
منظور منم همون خوب بد متوسط بود(sm120)نقل قول: