به من نیشان بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به من نیشان بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد دروغ کلید همه پلیدی هاست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ماسک نه ولی دیگه قبول کن تخیلی بود دیگه اصن اصل ماجرا شخصیت اول همش ساخته ذهن مشوش نویسنده بود دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)
با اینتر که نصف بارسا و بایرن نبود چه طو؟(sm120)نقل قول:
این دوستان بدون نقل گرفتن خطاب بهم حرف میزنن چجوری میفهمن من مونده بودم امیر چی میگه با خودش(sm120)
ایشون این فیلم رو میزاره کنار چی ؟(sm120)کنار ترمیناتور و اونجرز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی احتمال نداره چنین شخصیتی تو دنیای واقعی اتفاق بیوفته ؟(sm120)
حالا به جز بعضی سکانساش که از واقعیت دور بود ولی نمیشه بگی تخیلی بود (sm120)
بعد از چندیدن سال بازی کنار هم دیگه خیلی خوب همدیگه رُ تو زمین پیدا میکنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منه درباره یه تاپیک حرف میزنیم ، حس داد زدن هم میون یه جمعیت رو داره اصن (sm2)نقل قول:
من از اکبر خواهش میکنم اگر هست به عنوان شاهد بیاد این حرفای میلادُ از بیخ و بن تکذیب کنه(sm2)نقل قول:
من کی از فیلمی اسم بردم؟(sm120)