(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm181)(sm46)
(sm111)
جواب ما رو ندادی رسول خان . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرت حسابی شلوغه ها . . .
(sm50)
شرمنده داداش ! کامنتت رو الان دیدم ! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنکور تجربی منظورم بود ! همون کنکوری که همه شرکت می کنن
2 سال پیش شرکت کردم قبول نشدم ! پارسال شرکت نکردم ! امسال دوباره میخوام شرکت کنم
غرب مزه نا امنیو کشید...سنگفرشای خوشگل پاریسم طعم خونو چشید..حالا بفهمن چه دردی داره مطلوم کشته بشی..این همه ملت بدبخت مصیبت کشیدن یه بارم اینا بفهمن درد چیه..به جای دنیا برنمیخوره که هیچ..همم واسشون دعای خیر میکنن..طرف نمیدونه پاریس شرقه یا غربه واسه من زده تو پیجش prey for paris..اب قطعه برادر...اب قطعه..غرب زده های روشنفکر نما(sm3)
سربازی رفتی مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف اصلیت چیه؟پزشکی یا دندان یا دارو؟
عقاید هر کسی واسش قابل احترامه ولی فکر نکنم عقیده ی خوبی باشه که هم نوع خودمون رو توی بدبختی ببینیم و لذت ببریم ! حالا میخواد پاریس یا هر جای دیگه ای باشه
سربازی معاف شدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سه تا که خیلی خوبه ولی تجربی رشته خوب کم نداره ! دامپزشکی . رادیولوژی . آزمایشگاه . هوشبری . اتاق عمل که اتفاقا با رتبه ی بالا 10 هزار هم قبولی داشته