سلامت باشی (sm10)خودت چطوری؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زیاد...بی حس و کرخ!(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامت باشی (sm10)خودت چطوری؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زیاد...بی حس و کرخ!(sm50)
محکمتر بزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد بعد بازی خدمت برسیم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرسنال اولی رو زد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اینیم دیگه (sm120)
میبینم کم پیدایی..بهش عادت میکنی کم کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نشون میدم خوبم دیگه ولی از تو داغونم
کجای این دنیا ، پشت کدامین پنجره می توان ایستاد و به تو فکر نکرد ؟ (sm50)
اکبر که نی...برو 36 دقه ی دیگه یه سر بزن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم ,توان هیچ کاری رُ نداشتم این چند وقته...روال عادی زندگیم بهم خوردهنقل قول:
این طوری فکر نمیکنم! ضعیف تر از اونی شدم که طاقت بیارم!
میدونم....چه میشه کرد! ایشالا که همه چی بهتر و بهتر میشه (sm10)
نیمه کارست ایننقل قول:
قسمت دومش مونده
من مدعی عشق بودم تا ...
پای تو توی زندگیم وا شد
هی دور من چرخیدی و مُردم
دنیام مثل خواب و رویا شد
←
هر گوشه ی دنیا مو می گشتم
شاید یکی هم پای من باشه
باور کنه که عاشقش هستم
شاید بتونه جای من باشه
پلکامو رو هم می زنم بلکه
باور کنم این خواب و رویا نیست
جز اون کسی که عاشق من شد
هیشکی دلش هم قد دریا نیست
←
هر جای خونه شمع روشن شه
پروانه ها دور تو می گردن
افسون عشقت دست و پا گیره
جرأت ندارن راهو برگردن
عجله ای نیست هستم همین جانقل قول: