(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
تورو با خودم غریبه (sm50) از غمم جدا میبینم
ممنونم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ی موردی هست اونم اینکه که بعضی لینکا تگ سایت خورده روش با این روش پاک می شه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میشه .
بعد که فایل رو لیچ کردی تویِ اکانت آپلود بویِ خودت راحت می تونی اسم فایل رو عوض کنی .
گفتم بهت ! اینا یه خورده دندون گردن !
صنف هم که نه دارن !
هر کی هر چه قدر زورش برسه می فروشه .
حالا اگه نه گرفتی خبر بده لینک رو بهت برسونم .
بازم تشکر(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دگه چون غیر مجاز و قاچاقه طرف می تونه هر قیمتی بده..حالا باز دو دو تا چارتا می کنم تا شب ببینم چی می شه.. اما 20تومن پست زوره..اول می گفت 70تومن با10تومن ارسال..
ولی ب نظر ارزش داره هزینه کنم..کاش سی دی البوم جدید هم ضمیمش بود (sm59)
می گه ده تومن پول پست + ده تومن پول پیکی که اینکارو انجام میده!!! می گه فقط تعداد محدودی باقی مانده !!!!( جان عمش!!!)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . کاشکی (sm50)
نقل قول:
نمی دونم .
خلاصه اینا هم به فکرِ خودشون هستن .
در کل هم طرف داره کارِ خطر ناکی می کنه .
سر قضیه ی خرید فیزیکی یِ آلبوم شاهین الان 2 نفر 3 ساله گرفتار شدن .
کتاب رو که بخونی می فهمی !
می تونن محسن رو به خاطرِ حرفایی که در مورد خدا زده مرتد اعلام کنن !
کلا کتابِ خطری ای یِ !!!
حدس می زدم خطری باشه(sm50) پس باید خیلی خیلی خوندنی باشه..الان داشتم تو اینستای طرفداری و اصلی نامجو سرچ می زدم خیلیا خریدن انگاری...نقل قول:
سر البوم ترامادول بود دیگه 5تا سفارش داده بودم بدست هیشکی نرسید
نقل قول:
آره منم 3 تا ترامادول سفارش دادم 80 تومن .
پولش به دَرَک ! زنده گی یِ چند تا آدم به فنا رفت .
خلاصه موفق باشی .
اره منم بابت همین ناراحت شدم(sm25)نقل قول:
زنده باشی داداش صابر عزززیزم..(sm127)(sm93)(sm176)