امضاتو عوض کن : پاریس عروس اروپا ، لبنان عروس خاورمیانه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امضاتو عوض کن : پاریس عروس اروپا ، لبنان عروس خاورمیانه(sm2)
من لبنان رفتم خیلی خوب بود نانسی رو هم دیدم از نزدیک ..
پیروز چقد صداش بد شده چقدم بد میخونه چی زدن اینا
پیروز لس آنجلسی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یستردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Pyruz - Rooze Didar
(sm50)حرف از پاریس شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل سه تا آهنگ خوب داره اون زمان صدا کرد . بیبی جون و جیمبه و یه آهنگ دیگه فک کنم تو آلبوم گفتار نیک کردار نیک بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱ ساعت ·
«مونا برزویی تنها نیست»
مونای نازنین.
صدا و سیما نه یک رسانه است و نه ملی ست. با پول مردم می چرخد اما آینه ی آنان نیست. تنها خرافه را ترویج می کند و هر کس مورد علاقه مردم باشد را می کوبد. اصلن ساخته شده تا نگذارد هنر و فرهنگ ببالد و دیده شود. پس از دروغ های برنامه ی «بیست و سی» نرنج. این برنامه که تکلیفش مشخص است. مهمل گویی و دروغپراکنی اش برای همه معلوم است و باید بیشتر اسباب خنده باشد، تا رنجش. پس شاد باش و بخند به ریش رسانه ای که تشت رسوایی دروغ هایش مدت هاست از بام افتاده. تو از بهترین ترانه سرایان این سرزمینی و مخاطبان و هوادارانت تنهایت نمی گذارند.
من هم یکی از آن ها هستم.
این پرچمِ استقلالِ سوریه است، پرچمِ رهایی از استعمارِ فرانسه در دههی 30 میلادی. قرار بود پیمانِ سوری-فرانسوی در سالِ 1936 پایانِ قیمومیتِ فرانسه بر سوریه باشد و آغازِ دوستی دو کشورِ مستقل؛ اما مجلسِ نمایندگانِ فرانسه به این پیمان رای نداد و با شروعِ جنگِ جهانی دوم، فرایندِ استقلالِ سوریه یک دهه به تعویق افتاد...
حالا این پرچمِ مخالفان اسد است، همانها که روسیه بهنامِ مبارزه با داعش بمبارانشان میکند! همان مردمی که در گریز از «دولتِ اسلامی» به کشورهای اروپایی پناه بردهاند و اینروزها به بهانهی حملهی تروریستی «دولتِ اسلامی» به پاریس، کمپشان را آتش میزنند!
پ.ن: اگر اهلِ پرچمکردنِ عکسِ پروفایلم بودم، بهگمانم باید اینیکی را انتحاب میکردم.
افشار
سجاد اینو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]