باشه یه دقه صبر کن وضعیت من بیشتر اورژانسیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه یه دقه صبر کن وضعیت من بیشتر اورژانسیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بی دوست دختر موندی که بزن توش برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه فکر نکنم طرف مال باشه عکسش اون بود
بیا ایدی تلگرام بهت بدم کف و خون قاصی کنی عکسو ببینی
پس معطل چی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کاره 1 دقیقست بدونقل قول:
زود بیارش پستو بخوبونش که امدم(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا نزدیکای 11 آپ میکنم ..
زنگ زد (sm2)
یادت نره کیفیت 512 بزنیا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو پاکتر از من پسری تو این جهان و جهان دیگر پیدا نمیکنی(sm2)نقل قول:
اقا یادش بخیر یه روز اومدم شماره رفیقمو با خونه بگیرم یه شماره رو اشتباهی زدم یه دختره برداشت صداشم خیلی ناز بود
شماره رو حفظ کردم بعدا بهش دوباره زنگ بزنم یادم رفت شمارشو(sm2)