دوست داشتنیه، خوبه که خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست داشتنیه، خوبه که خوبه
یادشت بخیر من میشستم یه روز کامل تقلب مینوشتم ، همون وختا میذاشتم درسه رو میخوندم محال بود پایین ۱۹ شم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیالوگ خاصی نداشت ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوس داشتم برام مهم نیس ظاهر فیلم تخیلی بود ولی خیلی حرفا داشت می زد و اصن به نظرم فیلمش عقیدتی بود (sm50)
شاوشنک و مسیر سبزش جز بهترین فیلماییه که دیدم این یه لول از اونا پایین تر بود ولی دوس داشتم (sm50)
3 ستاره
گفتم که دوباره امتحان کن (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی خواستی تعارف اینا نکنی یه وقت...پخ بده اگر نبودم
منظورت تقابلشون با اون زنه هستش؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانش جویی را به تصویر کشیدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن فک میکنم از این صندوقا هستم تو این فیلمای فانتزی هر چی پول ازش بر میداری تموم نمیشه ، از اینا داری (sm2)
بازیا ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکانس آخر (sm50)
آبروی جامعه رئالیون رُ بردی(sm120)نقل قول:
آره خداوکیل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]