محمل بدار ای ساروان ای ساروان ، تندی مکن با کاروان با کارواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
محمل بدار ای ساروان ای ساروان ، تندی مکن با کاروان با کارواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر می کردم صاحب اثر حتما نسخه اصلی میفرسته براشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عليرضا قرباني ----- مهيار عليزاده ------- حريق خزن ------ بي قرار ------- آواز دشتي ------- فضاسازي ... (sm1)
امروز 10 دیقه با سینجول خصوصی حرف زدم ، خداوکیلی ده بار میخواستم برم تو دیوار ، اینجا خوبه ، وقتی دو نفری حرف میزنی کسخلت میکنه انقد شوته (sm70)
فردا ظهر دوباره میایم میبینیم رئیس آبروریزی کرده(sm70)
(sm70)رشتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)فردا احتمالا بازخورد مطبوعات بیشتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت اون آزمایشی بود گفتم یه ویدیو آپلود کنم ببینم چطو میشه ..
(sm70) ویدیو اصلی فرق میکنه ..
سقفش زیادی کوتاه نیست ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری باید بخوابی (sm30)
الی اون سایت سرچِ اوکی نشد ؟ (sm142)