خدا نیستم نمیتونم تشخیص بدم کی چپ یا راستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا نیستم نمیتونم تشخیص بدم کی چپ یا راستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20میلیون ادم چه جور رفتن کربلا (sm70)
نه نگرفتی . میگم خدا هستی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهشت مخصوص شیعیان نیست !! دین تحریف شده رو نچسب ، هم اینورو ببین ، هم اونورو ببین ، وسط بگیر برو جلو ، کاری که من خیلی وخته دارم میکنم ...
م.م.ه دوتاشون معلومه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دین اورجینال و تحریف نشده رُ واسم بیار ببینم چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعت خرابه! ادم باید با خودش روراست باشه...
پاداش سالها عبادت زنان مسلمان در دنیا ، هرزگی در بهشت است (sm2)
ابروش چی شده شاهین ؟
ادامه ندم بهتره (sm174)
جا دندون ومپایره انگار (sm2)
بدون ویزا و پاسپورت خیلی شیک.و.مجلسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]