الان یکی میزنم ببین
اسپکتش که درسته؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الان یکی میزنم ببین
اسپکتش که درسته؟
(sm2)هنوز کار اولشه میگه عجب بدبختی داریما چلغوز من میخوام رو تو برنامه ریزی کنم این اخلاق خاله ریزه رو بذار کنار بتونم گرافیست بگمارم (sm120)
(sm2)نمودی این اسپکت چی کوفتیه همتین چار سال برای ما طرح زد از این قرتی بازیا نداشت
(sm120)
100 ریال میدم دست از سر نیمه کچل من بردار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 ریالو بدی به ابدارچیتون ی تف میندازه تو کیونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا منکه ادعایی ندارم 4-5 سال پیش هنرستان رفتیم تصویرسازی خوندیم اونم همش تو کارگاه یا پای **** بودیم یا اینترنت درس مرس تعطیل(sm2)
ببین خودش میگه مورد داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یکی ندونه فک میکنه کتابه چاوشیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سرتم زیاده اینقد زر میزنی سر درد شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]