حق داره بترسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حق داره بترسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم منو گذاشتن سجاد تا فقط یه زن بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون تنها امامی که فقط یه زن گرفت امام سجاد بود (sm70)
به چه جرمی نمیدونم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قضا سرکنگبین صفرا فزود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتش افروزی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک پسره هست بین چاوشیست ها ، یعنی 70 درصد دخترای چاوشیست اینو بلاک کردن ، به همه پیشنهاد سـکس داده ، دیوث تا من پست مذهبی میزارم میاد واسه من آیه میزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی نیست بگه تو الان برو جلو شهوتتو بگیر ، من با خدا حرف میزنم اون دنیام بهت حوری بده
برو ازشون بپرس چرا اسممو گذاشتید سجاد (sm70)به جان خودم اگه جوابشون یکی از گزینه های زیر نبود اسممو عوض میکنمنقل قول:
1-چون پسر امام حسینه
2-چون خیلی نماز خون بوده
3-چون خیلی مظلوم بوده
تو میگی حالا به من چه ؟
اونا هم میگن ما دوست داریم خو و رفتار تو هم مثل اون شه (sm70)
گرین کارتم میخای دمت گرم(sm70)نقل قول:
حالا صداشو در نیارید ولی من دو اسمه ام (sm2)
قرار نیست همه مثل تو خوب باشن یکیم مثل من(sm50)نقل قول: