بهترین آهنگ آلبوم یزدانی از نظر من به جز کارای پایگان - تونل کندوان ، نگاه تو هست
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین آهنگ آلبوم یزدانی از نظر من به جز کارای پایگان - تونل کندوان ، نگاه تو هست
صابر چی شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی نمیتونه مثل چاوشی (هههههههههههههه) بگه حتی یزدانی (sm74)
اشترم این چه البومی بود زدی (sm3)
کدوم آهنگ یزدانی هه میگه ؟؟؟ من زیاد توجه نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونل کندوان ، نگاه تونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ک..نی ها رو میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان فیلم باز چندتا فیلم معرفی کنید دانلود کنم از 1930تا 2015 فیلمهای معروف نگید(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
الی ارشیو نگه میداری یا بعد نگاه کردن فیلمها رو حذف میکنی؟