به ب ه آخر شبی چه خبره
نمایش نسخه قابل چاپ
به ب ه آخر شبی چه خبره
این جور بحثا معمولن دو سمت داره
در بهترین شرایط یکی از دیده نماینده خدا میاد که گمراه و بدبختی رو از عذاب نجات بده
یکیم به عنوان کسی که حقیقتو فهمیده و میخواد طرف مقابلشو از جهالتو کوری و کری و تعصب نجات بده میاد تو بحث
حالا این حالتا یکم شدت و ضعف داره ولی فک کنم اصلش همچین چیزیه
والا من ندیدم تا حالا کسی بیاد تو همچین بحثی برا اینکه چیزی یاد بگیره یا بیاد ببینه طرف مقابلش چی میگه (sm50)
کلا که هیچ چیز نمیدونی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل این میمونه یکی بیاد ریاضیات رو نقض و نقد کنه ولی هیچ علمی درباره ی پایه ی خود ریاضی نداشته باشه (sm120)
الان دو بحث هست ، اونا که خدا رو نقض میکنن اونا که نمیکنند ، تو پاسخ اولت خودت نقض کردی محترم ولی خوب بالاخره یا تکامل یا خلقت کدوم خوب ؟؟(sm174)
بحثی نبود ما نمیتونیم با همفکرای خودمونم دردُ دل کنیم کنیم یعنی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوری شده ما هر حرفی میزنیم که مخاطبی هم نداره هر کس خودشُ مخاطبش قرار میده!
شاید حرفام سنگین بود که پاک کردی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجاش همچین چیزی رو گرفتی؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از ادیت خوندم عالی بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میپیچونی امیر جون..من اگه سر توهین به اعتقاداتم اشفته نشم مثل این میمونه که یکی با زن تو رابطه داشته باشه ککتم نگزه..اشفته نمیشم که یعنی حرف ندارم بزنم اشفته میشم چون قرار نیست هر حرفیو بزنیم و دیگرانو ناراحت کنیم...خوبه الان من به تو بگم من با توی کافر ملحد حرف نمیزنم..احترام اگه باید باشه باید دو طرفه باشه..نه من نماینده دینم نه تو نماینده بی دینا..هان؟قراره اگه دوستیم همدیگرو ناراحت نکنیم مثلا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر میتونم از تو هم یه سوال بپرسم ؟(sm174)
ولی نزنیا (sm120)
مرسی (sm50)شایدم کار خوبی کرد ویراش زد شاید به بعضیا بر میخورد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]