همخوانی سرلک با محسن گند زده به کار همون سه گاه خوب بود
نمایش نسخه قابل چاپ
همخوانی سرلک با محسن گند زده به کار همون سه گاه خوب بود
راستشو بخوای خاموشه چیزی از تو لب تاب میخوای در خدمتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پی سی هم دارم.(sm2)
اگه هم خیلی علاقه به خوده تلویزیون داری بگو بزنم برازرز تی وی برات عکس بگیرم(sm2)
من اصن شک دارم که تو نکنه ابدارچی شرکت برازرز باشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن این 2 تا دختره ترشیده دارن تورو واسه داداشاشون جور میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان درگیره آهنگ محسنم زنگ آخر بیا تا درستت کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دنیا غریبم کجایی عزیزم(sm81)
والا ابدارچی که نه مردک شخصیته من بیشتره این حرفاست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یک سری همکاری هایی با کمپانی های برازرز،هاستلر،ردلایت،دیجی تال پلی گراند،ویوید اینترتیمنت،دورسل و ناتی امریکا دارم(sm2)
واقعا هرچی فکر میکنم خندم میگیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره خودش زنک زده گیر داده تازه خواهرشم اومده خودشو وسط انداخته.فکر کردی تری سام گیرت اومده ولی نمیدونی باید بری گی بشی(sm2)
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
من به نشانه اعتراض این بحث رو ترک میکنم(sm27)
(sm120)