یه راهشم اینه که دو بار Save کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
یه راهشم اینه که دو بار Save کنی
جالبه وقتی سیو میکنم تگ ها از بین میرن و وقتی البوم رو وارد برنامه تگ اسکنر میکنم تگ ها دیگه نیستن. ولی وقتی اهنگ رو پلی میکنم و وارد مشخصات اهنگ میشم اونجا هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار با ترفندی تگ میزنن رو البوم که نشه پاک کرد. عجیبه (sm74)
متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز. یعنی چی کات کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی آهنگ کلیک راست کن یه گزینه cut داره...کل تگو میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم متوجه منظورتون نشدم. یا شما برداشتتون از سوال من اشتباه هست یا من درست نتونستم سوال و مشکلم رو مطرح کنمنقل قول:
امکان داره اسکرین شات بگیرید و روی تصویر توضیح بدید
مذهبی رو جا انداختی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیز با برنامه mp3tag کار کنی فکر کنم بهتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذهبی نبود ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)