(sm25)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)(sm27)
(sm59)
باورم نمیشه این البوم ضعیف
تنها کسی که می تونه حق مطلب رو در اجرای اشعار حضرت مولانا ادا کند استاد شهرام ناظری است و بس ...
نه اینکه بقیه نتونن یا بد باشن ؛ کلا صدای استاد ناظری روح می بخشه به شعر و جان می ده به تک تک کلمات ...
(sm178)
از کوبه کو کجا رسید بحران چهل سالگی
انتخاب اشعار آلبوم بسیار پسندیده و درست و به جا تشریف دارد
تا حالا انقدر نا امید نشده بودم
به نظرم یه مدتی باید استراحت کنه
سقوط آزادش از شهرزاد شروع شد (sm27)
چه خبرتونه چه خبرتونه چههه خبرررتونه؟؟
حالِ همه خرابه ...
انتظار پراگرسیو راک و گرانچ و نیومتال و سمفونیک متال داشتن که خبری ازشون نیست که نیست
خب اشتباه میکنن توقعات رو یه نمه بیارن پایین لذت ببرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونجا که شهرزاد از یه ترک و دو ترک شد روزی یه اهنگ فهمیدم داره روند نزولی رو شروع میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیر دادم به عقل و خرد ریپیت میکنم بلکه از این یکی خوشم بیاد(sm172)
این چاوشی ، چاوشی واقعی نیست ...
متفاوت بودن هزینه داره
دیگه اینجورم که میگین نیس خدایی
دیگ چیکار کنه ...(sm74)
البته خب همش ی کار پشم ریزون میکرده که ایندفه نکرده
والا همون باز آمدم حداقل ملودی معقولی داره
از البوم بدتر اونان که ریختن فن پیجا و کانالا به به چه چه میکنن غش و ضعف میرن.کاش اینا فنش نمیشدن همینا به زوال بردنش
اقا خب ترانه که نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شعرا انقدر چقرن که نمیشه به این آسونی ملودی روش انداخت
همین قدرشم شاهکاره
آلبوم رو 5 دور گوش کردم. به ترتیب 5 - 2 - 6 - 4 - 3 - 11 - 9
البته من تخصصی در این قضیه ندارم و هنوزم البومو گوش ندادم ولی از محسن حمایت میکنم... گیرم که تو ی سری از تنظیما هم ریده اما باید چندتا کارشناس بیاریم نظر بدن... ی سری هم این وسط کشته شدن به تخمم(sm2)
ولی در کل از این آلبوم انتظار خاصی نداشتم...
منتظر آلبوم بعدی هستم(sm178)
اگه صرفا شعر مهم بود کتاب میخوندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامین سون دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی گوش دادی یه ترک خوبم پیدا نکردی حمایت و میذاری کنار اصن بحث تنظیم و اینا نیست هیچکسم اینجا کارشناس نیست این آلبومه کسی که خمار صداش بودیم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
دیگه تموم شد تهیه کننده بیا از این به بعد خودتو جر بده من که تخمم نیست ..
بکشید بیرون از موریک ایران ..
چرا فقط هانی (سینجول) ...
چنگ بد نیست
چنگ می تونسته کلا نباشه
بابا من که گفتم تنها راه اینه که انتظاراتمون رو بیاریم پایین... هر کسی یه دورانی داره
نگفتم فقط شعر مهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما از کسی که این شعرارو انتخاب کرده برا خوندن نباید انتظار خلق ملودی آنچنانی داشت(sm10)
کسی که میره سراغ همچین شعرهایی باید فکر همه جای داستان رو کرده باشه
بابا تو اصل حرف منو نگرفتی... اگه عنقلابی بودی معنی حرف منو میگرفتی(sm2)نقل قول:
انتظار از چاوشی بالاست همیشه ؛ بالخره یه فرقی باید باشه بین محسن ابراهیم زاده با محسن چاوشی
انتظارو بیاریم پایین که حرف نشد... خب ریده بگین ریده... اگه متوسطه بگین متوسطه... هرچی که هست معلومه خیلی نباید انتظار البوم شاخی رو داشته باشم
میلاد 100 بار گفتم جلسات درس وصیت نامه امام رو اینجا برگزار کن که بچه ها در جریان جزییات امور باشن(sm120)
آقا خوبه راضیت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینه انتظار مدرن تالکینگ نداشته باش
دهنت سرویس حسین(sm30)نقل قول: