داستان دازیم بخدا(sm5)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داستان دازیم بخدا(sm5)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که فعلا یه ساله بستیم شبانه هم رو بقیه بستن ما فعلا میتونیم استفاده کنیم سرعتمونم بالاتر رفته راضی هستیم(sm120)نقل قول:
(sm50)
پدر علم گشادیسم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبیغاتش زیاده تو شهرنقل قول:
طرح فشفشه بود حسین امروز میگفت خمپاره فک کنم (sm2)
دیگه تقریبن کسی شب رایگان نداره
(sm172)
گفتم فشنگ(sm2)دیدم میلاد میگه همش مهمات پیدا کرده گوگل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا به خدا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر وقته دخترجان اروم بگیر (sm59)
من دارم میتونمم داشته باشم ولی خب اون بسته هاشُ دیدم واقعا به صرفست!نقل قول:
هیچی نامحدود نمیشه ولی...حیف دیگه نمیدن (sm50)
ازه فشفشست! مثلا گیگ میده یک روزه باید تموم کنی! چیز خوبیه در کل (sm120)
چه خوب موقعی انتخاب کردی ...جمع گشادا جمعه(sm120)نقل قول:
جوون مرد پیدا نشد؟؟(sm120)