من گفتم هرسین
روحانی 33655
رئیسی 21215
حالا به تفکیک بعدا شبکه خبر پخش کرد توجه کن
نمایش نسخه قابل چاپ
من گفتم هرسین
روحانی 33655
رئیسی 21215
حالا به تفکیک بعدا شبکه خبر پخش کرد توجه کن
نتایجی که از استان خراسان جنوبی و بعضی شهرهای رضوی میاد با اختلاف فاحش رئیسی جلوست ...
مثلا خواف روحانی حدود 2000 و رئیسی حدود 4000
استان اصفهان هم نتایج خیلی جاها تقریبا مساویه ...
ولی اکثر استانها نتایجی که میاد روحانی با اختلاف جلو
(sm2) دیه انقد ملت اوسگل و بیکار نیستن که تو این شب بیان الکی عدد تعیین کنن و بخوان با احساس ما بازی کنن یا همون تحریک .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن دلیلی هم نداره که بخوان دروغ بگن . صدا و سیما رو ول کن .
ولانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشان - استرک کاشان
رئیسی 721
روحانی 301
(sm50)
از مجموع ۳۵۹,۱۸۷ هزار رای #شمارش شده در استان آذربایجانشرقی تا این لحظه ۲۴۹,۹۳۹ رای (۶۹درصد) روحانی و ۱۰۵,۲۹۴ رای (۲۹درصد) رییسی.
منبع ؟؟؟؟؟
گلپایگان روحانی 27632
رییسی 20230
استان اصفهان چرا انقد رییسی بالاس!!!(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه نهایی شورای شهر نوراباد
ریاست جمهوری هم یع چیز مثل اینه دیگه شاخ و دم داره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: