فردا اگر ز راه نمی آمد
من تا ابد کنار تو می ماندم
(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا اگر ز راه نمی آمد
من تا ابد کنار تو می ماندم
(sm1)
نه این نبود سجاد حوض و ماهی و پولک و اینا نداشت (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به كسي كه تو ايران زندگي ميكنه نگو تو عمق نيست چون ما غرق شديم در ضمن چيز جديدي نيست كه تعجب كنيم سالهاست داريم به لبنان و سوريه و فلسطين و افغانستان وعراق و كوفت و زهرمار كمك ميكنيم و به تروريست معروف شديم تو دنيا اگه به رفتن ابرو باشه تو اين سالها رفته
سجاد آلبوم کاوه آفاق چه روزی میاد ؟؟
بابا همون که پنگول هم وسط میخونه دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با كسي دعوا ندارم (sm176)
بلی حق باش شماست (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پنگول دیگه کیه ؟نقل قول:
به زودیه زودنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پنگولم بچه های گربه ی ناز شما (sm2)نقل قول:
باو داشتم شوخی میگردم بیخیال نمیگیری هی (sm2)