لاشیا اپلود باز رید من میخوام بذارم دان تا صب
نمایش نسخه قابل چاپ
لاشیا اپلود باز رید من میخوام بذارم دان تا صب
---
چه طرحی؟؟ سرعتش دانلودت چنده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یه بار سررو داخل انتخاب کن یه بارم خارج سرعتا رو مقایشه کن متوجه میشی چی میگم البته برا من این طوره برا شما ممکنه درست باشه که فک نکنم این طور باشه و مشکل کلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر هر هرنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میخواستی بذاری؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر واجب بگو مستقیم کنم
(sm120)مارکو چن بار بگم سرور ایرانه سرعتش بالاس مستقیم به دردم نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ماه شبانه رایگان از 4 صبح تا 7 صبح ..5 گیگ میشه دان کرد تقربیا سرعت 1 مگ ...400 کیلو نهایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 مگم داره سرعت دان تا 1 مگ می رسه ولی شبانه رایگان نداشت ..
اقا کسی این خبره که گفته گوشیتونو امشب خاموش کنین رو شنیدین؟؟؟کسی اگه انگلیسی هالیشه ببینه سایت ناسا هم اینو تایید کرده اگه اره به مام بگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی منم می کنم اگه بخوای مستقیم و غیر مستقیمم فرقی نداره برام