من فقط تو فیلم هانکه دیدم خیلی بد....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فقط تو فیلم هانکه دیدم خیلی بد....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ببین ...برایت صبر جزیل آرزومندم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا یه زری هم زدیم تو پروفایلت(sm120)
بسترم بر در میخانه فکن تا ساقی
ساغری آرد و دردم همه درمان سازد
شاعر:بنیانگذار انقلاب
فردا شب اکبر گان گیرل رُ دید خدمت میرسیم با گل و شیرینی (sm120)نقل قول:
پروفایلم لود نمیشه به جان امین! 3 4 بار رفتم جواب بدم نشده هیچ غلطی کنم! فردا پخ میکنم واست (sm120)
سجاد هپی یور نیو ریلیشن شیپ (sm120)
حله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب از جایی شروع میشه که تو چشماتو میبندی ... (sm50)
فدات (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقتی میشه با همیم ولی دیشب گفت اذیتم میکنن پی ام چرت و پرت زیاد میدن ، امروز بیدار شدم دیدم رلیشن زده ، پی اماشو خوندم دیدم هر آن کسی که فکرش هم نمیکردم پی ام میده ، آدم خجالت میکشه خداوکیلی .. من چون خودم به هیچکی پی ام نمیدم ، فکر میکنم همه عین خودمون ، یه نگاه کردم دیدم وضع ملت داغونه ! (sm98)
سجاد ریدی (sm2) این چیه (sm2)
نفهمیدیم میلاد its a wonderful life رو دید یا نه
(sm120)